BOURGONDISCH GENIETEN?

DE GEZELLIGSTE BISTRO UIT DE VESTING HEUSDEN.

Onze bistro ligt tussen de Wijksestraat en het Burchtplein in Heusden vesting. Het authentieke pand heeft aan beide zijde een ingang stamt uit de jaren 1820-1876. Het pand staat vol bijzondere oudheden en bezienswaardigheden zoals je die in Heusden kunt verwachten, ook beschikken we over een zonovergoten terras zodra de zon zich laat zien.

We werken met regionale verse producten waarmee we met een jong fris team iets moois willen neerzetten en uitstralen…… voor iedereen toegankelijk zijn. Graag willen we mensen voorzien van een lekker kopje koffie, vers huisgemaakt appelgebak “de echte “Bossche bol  en nog meer  heerlijkheden . Vanaf 12.00 uur kunt u bij ons terecht voor een ambachtelijke lunch en na 17.00 uur voor het diner.

Maar we hebben ook ruimte voor een besloten feestje en bieden diverse mogelijkheden voor ontbijt, lunch of diner voor groepen tot 50 personen. Sinds oktober 2017 vind u iedere laatste woensdagavond van de maand stichting het Ravelijn in ons zaaltje met de Sing & Songwriters avonden.

Wanneer komt u van onze bourgondische sfeer proeven?

Team Burchtplein